Persondata og privatlivspolitik

Persondata og privatlivspolitik

KB i Rudersdal’s forhold til personlige oplysninger

Hvis du er frivillig som leder af en aktivitet eller som bestyrelsesmedlem

Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer samt e-mailadresse registreres i Lokalforeningen KB i Rudersdals arkiv og vil ikke blive videregivet til andre personer uden for foreningen eller til virksomheder. Ved indtrædelse i bestyrelsen videresendes dine oplysninger til Kræftens Bekæmpelse, Strandboulevarden 49, 2100 KBH Ø, som vi er en del af.  Kræftens Bekæmpelse har sin egen privatlivspolitik. Dine oplysninger findes elektronisk hos formanden eller i Frivillig.dk under SAM, som er Kræftens Bekæmpelses register for Landsindsamlingen.

Oplysningerne gemmes for at kunne kontakte dig med henblik på foreningens arbejde og for at kunne sende dig relevant information.

Som hidtil modtager du via e-mails informationer fra såvel Kræftens Bekæmpelse samt fra KB i Rudersdal.

Hvis du vil vide, hvad der er registreret om dig, eller vil have rettet dine oplysningerne, bedes du kontakte lokalforeningens formand. Når du træder ud af bestyrelsen slettes dine oplysninger hos lokalforeningen, og der gives samtidig besked til Kræftens Bekæmpelses Frivilligkontor om din udtræden.

Hvis du deltager i landsindsamlingen

Fra Kræftens Bekæmpelses Landskontor modtager vi oplysning om dit navn, adresse, telefonnummer samt e-mailadressen. Disse oplysninger bruger vi til planlægning af ruter,  registrering ved udlevering af indsamlingsbøtte, rutekort samt tilhørende materialer, og når du tilbageleverer indsamlingsbøtten og rutekortet. Hvis du ikke når tilbage inden sluttidspunket, har vi mulighed for at kontakte dig.

Oplysningerne bliver ikke videregivet til andre. Vi noterer, om du har været med til indsamlingen, og om du ønsker at deltage i næste års indsamling.

Oplysningerne bliver slettet i Lokalforeningens mapper senest 14 dage efter indsamlingen og evt. papirkopier makuleres. Hvis du også vil have slettet dine data i Kræftens Bekæmpelses arkiv, bedes du henvende dig direkte til Landskontoret hos Kræftens Bekæmpelse.

Listen over deltagere i lokalforeningens Gåture og Café

Vi fører en liste over deltagere i lokalforeningens ugentlig Gåture og Café, så vi kan kontakte dig hvis og når, der er ændringer til aktiviteten.  Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer samt e-mailadresse registreres og opbevares hos aktivitetslederen og i Lokalforeningen KB i Rudersdals arkiv og vil ikke blive videregivet til andre personer uden for foreningen eller til virksomheder.  Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger skal registreres, bedes du sende en skriftlig besked til lokalforeningens formand eller til aktivitetslederen.

Ansvarlig for data i lokalforeningsarkiv: Lokalforeningens bestyrelse.